The Pond Library

Vraag en Antwoord

Notifications
Clear all
Algae Terminator

4 Posts
4 Users
0 Likes
2,543 Views
tanchoke
(@tanchoke)
Active Member
Joined: 19 years ago
Posts: 6
Topic starter  

Is er iemand die werkt met zo'n toestel ?
Ervaring ?


   
Quote
Pietje
(@pietje)
Noble Member
Joined: 20 years ago
Posts: 1160
 

moest zo'n toestelletje (die minder kost dan uv lampen en andere dure installaties) echt werken, zou dan niet iedereen er eentje hebben???
het werkt voor vijvers tot 500000 liter ????? yeah right


   
ReplyQuote
De Rie
(@de-rie)
Reputable Member
Joined: 21 years ago
Posts: 370
 

Tanchoke, je moet er je geld niet aan geven . Het werkt helemaal niet tegen draadalgen.


   
ReplyQuote
16672anonymous
(@ocnarftuin)
New Member
Joined: 19 years ago
Posts: 1
 

Inderdaad, het werkt totaal niet. De verklaring daarvan is dat de toestellen van de firma Elmeco nagemaakt zijn van Thomas Electronics. En die toestellen werken écht. Ik heb mijn toestel vorig jaar gekocht bij Flexidal in België. Ik kreeg daar direct de waarborg van werking en niet tevreden geld terug. Nu, ik heb geen geld terug gevraagd. Mijn algen zijn al een jaar weg. Juist nu, in de lente heb ik een klein beetje last aan de randen. Maar die zullen vlug verdwijnen.


   
ReplyQuoteThe Pond Library

Als tuinliefhebber maak je een tuin pas echt compleet met een waterpartij in de vorm van een vijver of water ornament. Een vijver maak je pas echt af met waterplanten, vijvervissen en waterdieren. De liefhebbers van prachtig gekleurde koi noemen we koi keepers.

De Nieuw hier? Start hier! pagina geeft je een compleet overzicht van de interessantste en meest populaire artikels op de site

De Vijvers en Koi Kennisbank zit boordevol achtergrondinformatie over alle aspecten van de tuinvijver en koi hobby. Dit is de basiskennis en uitleg over alle begrippen.