The Pond Library

Vraag en Antwoord

Notifications
Clear all
Reiger???

2 Posts
2 Users
0 Likes
2,021 Views
soof
 soof
(@soof)
New Member
Joined: 17 years ago
Posts: 1
Topic starter  

Hallo allemaal,

Wij hebben thuis een klein siervijvertje en was deze week proper gemaakt, het water is dus weer mooi helder.

Maar 2 dagen gelden waren al onze vissen uit de vijver verdwenen, zo een stuk of 15 vissen (wel allemaal kleine visjes). Wij dachten dat het om een reiger ging maar omdat alle vissen wag waren , waren we niet zeker. Gisteren waren we nieuwe vissen gaan kopen. Vandaag waren er weer een deel weg. Is dit dan toch het werk van een reiger????

Groetjes soofxxx


   
Quote
Filoe
(@filoe)
Trusted Member
Joined: 21 years ago
Posts: 52
 

Dit kan van een reiger zijn of van de katten, zit hier met hetzelfde probleem, ga een schrikdraad installeren. Dit zou één van de mogelijkheden zijn om het probleem op te lossen volgens wat ik hier op het forum en in de artikels lees.


   
ReplyQuoteThe Pond Library

Als tuinliefhebber maak je een tuin pas echt compleet met een waterpartij in de vorm van een vijver of water ornament. Een vijver maak je pas echt af met waterplanten, vijvervissen en waterdieren. De liefhebbers van prachtig gekleurde koi noemen we koi keepers.

De Nieuw hier? Start hier! pagina geeft je een compleet overzicht van de interessantste en meest populaire artikels op de site

De Vijvers en Koi Kennisbank zit boordevol achtergrondinformatie over alle aspecten van de tuinvijver en koi hobby. Dit is de basiskennis en uitleg over alle begrippen.