The Pond Library

Vraag en Antwoord

superfish voer auto...
 
Notifications
Clear all
superfish voer automaat

2 Posts
2 Users
0 Likes
2,480 Views
Boud
 Boud
(@boud)
Estimable Member
Joined: 15 years ago
Posts: 125
Topic starter  

Hallo

Ik heb een superfish voer automaat gekocht maar er komt geen voer.De timer is isgesteld maar de bak met voer aan de ander kant draait niet..Heeft iemad ok zo'n automaat en kan mij advies geven?

Trouwens kunnen koi nu met deze temperaturen 2 tot 3 dagen zonder voer?

Gr Boud


   
Quote
proosje
(@proosje)
Reputable Member
Joined: 14 years ago
Posts: 228
 

Hoi Boud,

Zelfs met deze temperaturen is het raadzaam om je vissen en ook je koi 1 dag per week te laten vasten of niet te voederen. In de vrije natuur vinden ze ook elke dag niet hun kostje. Als je planten in je vijver hebt of eendenkroos zullen ze zich daaraan te goed doen bij schaarste aan eten. Zelf geef ik in het weekend in plaats van het gewone koikorrel mais uit blik. wel krijgen ze op maandag geen eten, aangezien mais heel proteinerijk is. Wat betreft de superfish, probeer hem eerst te laten draaien zonder korrel en kijk of hij het doet, een mogelijk probleem is dat er teveel korrel in zit zodat het motortje te veel weerstand ondervindt en niet in staat is te draaien door het gewicht.

Grtzs P


   
ReplyQuoteThe Pond Library

Als tuinliefhebber maak je een tuin pas echt compleet met een waterpartij in de vorm van een vijver of water ornament. Een vijver maak je pas echt af met waterplanten, vijvervissen en waterdieren. De liefhebbers van prachtig gekleurde koi noemen we koi keepers.

De Nieuw hier? Start hier! pagina geeft je een compleet overzicht van de interessantste en meest populaire artikels op de site

De Vijvers en Koi Kennisbank zit boordevol achtergrondinformatie over alle aspecten van de tuinvijver en koi hobby. Dit is de basiskennis en uitleg over alle begrippen.