The Pond Library

Vraag en Antwoord

Notifications
Clear all
vissen

3 Posts
2 Users
0 Likes
1,963 Views
jack-50
(@jack-50)
New Member
Joined: 14 years ago
Posts: 2
Topic starter  

Hoi ik kreeg een vraag of vissen ook Drinken.
Daar ik er geen ant woord op kon geven stel ik de vraag maar hier..... :rolleyes: 😉 wie o wie ????


   
Quote
padde
(@padde)
Reputable Member
Joined: 16 years ago
Posts: 310
 

Hallo,

Ik heb dit al eens opgezocht en volgens mij was het zo dat zoetwatervissen niet drinken omdat ze al voldoende vocht via de huid binnenkrijgen, zoutwatervissen drinken daarentegen wel daar zij over het vocht wat via de huid binnenkomt geen controle hebben, zij moeten dus het water inslikken en een van de organen (geen idee meer welke) kan hierna het zoutgehalte regelen voor het lichaam.

Ik heb het ook maar eens gelezen hoor, en weet dus niet zeker of het klopt, het zijn inderdaad vragen die vaak door kinderen (of bijdehante vrienden) worden gesteld :p

grtz.


   
ReplyQuote
jack-50
(@jack-50)
New Member
Joined: 14 years ago
Posts: 2
Topic starter  

Hij padde je bent bedankt nou weet ik ook wat meer ,en zal het antwoord over brengen..

grtz


   
ReplyQuoteThe Pond Library

Als tuinliefhebber maak je een tuin pas echt compleet met een waterpartij in de vorm van een vijver of water ornament. Een vijver maak je pas echt af met waterplanten, vijvervissen en waterdieren. De liefhebbers van prachtig gekleurde koi noemen we koi keepers.

De Nieuw hier? Start hier! pagina geeft je een compleet overzicht van de interessantste en meest populaire artikels op de site

De Vijvers en Koi Kennisbank zit boordevol achtergrondinformatie over alle aspecten van de tuinvijver en koi hobby. Dit is de basiskennis en uitleg over alle begrippen.