The Pond Library

Vraag en Antwoord

Notifications
Clear all
Edounafilter

3 Posts
2 Users
0 Likes
1,241 Views
Jeany
(@jeany)
Eminent Member
Joined: 25 years ago
Posts: 37
Topic starter  

Kan iemand me vertellen hoe dit filter van Aquaworld bevalt? Ik ben nl. van plan om er één aan te schaffen.


   
Quote
735anonymous
(@Eric Buedts)
New Member
Joined: 25 years ago
Posts: 1
 

Je kan deze filters gerust vertrouwen. Ik heb deze zelf aan mijn visbakken aanhangen, weliswaar in kleine uitvoering. Voor mij persoonlijk behoort deze filter tot een van de beste. Sterk met degelijk filtermateriaal. Laat uw filter wel goed uitrekenen door een specialist.
Aqua-Botanica-Koi heeft een formule ontworpen die voor u alles uitrekent. Van filter, pomp tot vissen inbegrepen. Een goede filter is nooit te klein. Investeer hier voldoende in.
Aqua-Botanica-Koi
Reststraat 24
3390 Tielt-Winge
Tel: 016/50.20.38
Fax: 016/50.30.77


   
ReplyQuote
Jeany
(@jeany)
Eminent Member
Joined: 25 years ago
Posts: 37
Topic starter  

Thanks


   
ReplyQuoteThe Pond Library

Als tuinliefhebber maak je een tuin pas echt compleet met een waterpartij in de vorm van een vijver of water ornament. Een vijver maak je pas echt af met waterplanten, vijvervissen en waterdieren. De liefhebbers van prachtig gekleurde koi noemen we koi keepers.

De Nieuw hier? Start hier! pagina geeft je een compleet overzicht van de interessantste en meest populaire artikels op de site

De Vijvers en Koi Kennisbank zit boordevol achtergrondinformatie over alle aspecten van de tuinvijver en koi hobby. Dit is de basiskennis en uitleg over alle begrippen.