The Pond Library

Vraag en Antwoord

Damwand leverancier...
 
Notifications
Clear all
Damwand leveranciers gezocht

2 Posts
2 Users
0 Likes
2,143 Views
Herm
 Herm
(@herm)
Estimable Member
Joined: 23 years ago
Posts: 136
Topic starter  

Hallo,
ik had even bij een plaatselijke houtleverancier bestek laten maken voor de wand van een quarantainevijver van 2,5 * 3m: 11 lopende meter damwand in 5cm dik hardhout, 110cm diep : kleine 2000 EUR slik. Heeft iemand meer realistische bronnen aub? Liefst in Oost-Vlaanderen, maar ik ben soepel 😉

Alvast bedankt.


   
Quote
kasters
(@kasters)
Estimable Member
Joined: 22 years ago
Posts: 117
 

Waarom gebruikt U niet van die kunstof platen? die kosten 27 euro per m2 Als je die in de grond plaatst met om de 60 cm een kunstof paal dan is dit stevig genoeg. Ik heb dit spul zelf ook gebruikt om mijn vijverrand kaars recht te maken zonder beton en of hout te gebruiken.

m.v.g Stefan

P.s ik weet nei hoe het heet maar ze verkopen het bij www.descheper.nl Die kunnen u wel aan de naam helpen van deze kunstof platen.


   
ReplyQuoteThe Pond Library

Als tuinliefhebber maak je een tuin pas echt compleet met een waterpartij in de vorm van een vijver of water ornament. Een vijver maak je pas echt af met waterplanten, vijvervissen en waterdieren. De liefhebbers van prachtig gekleurde koi noemen we koi keepers.

De Nieuw hier? Start hier! pagina geeft je een compleet overzicht van de interessantste en meest populaire artikels op de site

De Vijvers en Koi Kennisbank zit boordevol achtergrondinformatie over alle aspecten van de tuinvijver en koi hobby. Dit is de basiskennis en uitleg over alle begrippen.