The Pond Library

Vraag en Antwoord

Notifications
Clear all




koicoat scheurt

2 Posts
2 Users
0 Likes
2,792 Views
klompken
(@klompken)
Eminent Member
Joined: 17 years ago
Posts: 38
Topic starter  

Heb 3 jaar geleden mijn vijver opnieuw aangelegd en waterdicht gemaakt met koicoat. Nu krijg ik op verschillende plaatsen kleine blaasjes die na verloop van tijd scheuren:(. Zijn er nog mensen met dit probleem, of hier een oplossing voor hebben?

Dank,

Klompken


   
Quote
fastmartin
(@fastmartin)
Eminent Member
Joined: 14 years ago
Posts: 39
 

klompken;29539 wrote: Heb 3 jaar geleden mijn vijver opnieuw aangelegd en waterdicht gemaakt met koicoat. Nu krijg ik op verschillende plaatsen kleine blaasjes die na verloop van tijd scheuren:(. Zijn er nog mensen met dit probleem, of hier een oplossing voor hebben?

Dank,

Klompken

Hallo daar.
ik heb eens zitten zoeken wat koicoat is maar ik denk dat ik wel weet wat jou probleem is.
Omdat ik zelf veel met kunststoffen werk die wij opbrengen op vloeren ook wanden van zwembaden denk ik dat het probleem bij jou vocht is.
En dan niet aan de gecoate kant van je vijver maar aan de achterkant van de coating.
Kunstof kan heel slecht tegen vocht als het opgesloten zit.
Wij hebben zelf regelmatig plekken die wij moeten repareren in vloeren omdat de onderlaag te veel vocht in zich had toen wij onze kunstof coating erop aan brachten.
Dan komen er blazen of blaasjes op die van zelf open scheuren of die wij open boren en dan nieuwe coating aanbrengen.
Dus ik denk dat het probleem bij jou is dat er vocht achter je coating zit.


   
ReplyQuote



The Pond Library

Als tuinliefhebber maak je een tuin pas echt compleet met een waterpartij in de vorm van een vijver of water ornament. Een vijver maak je pas echt af met waterplanten, vijvervissen en waterdieren. De liefhebbers van prachtig gekleurde koi noemen we koi keepers.

De Nieuw hier? Start hier! pagina geeft je een compleet overzicht van de interessantste en meest populaire artikels op de site

De Vijvers en Koi Kennisbank zit boordevol achtergrondinformatie over alle aspecten van de tuinvijver en koi hobby. Dit is de basiskennis en uitleg over alle begrippen.