The Pond Library

Vraag en Antwoord

materiaal vijver:hp...
 
Notifications
Clear all
materiaal vijver:hpde of pp

2 Posts
2 Users
0 Likes
6,912 Views
walter02
(@walter02)
New Member
Joined: 9 years ago
Posts: 1
Topic starter  

Beste forumleden,
Is er iemand op dit forum die ervaring heeft met vijvers in hpde of polypropyleen. Ik ga een nieuwe vijver in de tuin leggen van 7mx3mx1m en twijfel nog over de materiaalkeuze.Via google ben ik al in contact gekomen met verschillende producenten maar ik weet niet welk materiaal het beste is. De hpde vijvers zijn meestal 1cm dik en de pp vijvers 5 cm.
De bedoeling is wel dat deze vijver een 20tal jaar meegaat zonder lekken of andere materiaalproblemen. Alle reacties zijn welkom.Walter (nieuw lid)


   
Quote
Webmaster
(@webmaster)
Noble Member Admin
Joined: 25 years ago
Posts: 1307
 

Zelf geen ervaring met dit materiaal. De mijne is uit firestone rubber en ligt er nu 20 jaar zonder problemen.


   
ReplyQuoteThe Pond Library

Als tuinliefhebber maak je een tuin pas echt compleet met een waterpartij in de vorm van een vijver of water ornament. Een vijver maak je pas echt af met waterplanten, vijvervissen en waterdieren. De liefhebbers van prachtig gekleurde koi noemen we koi keepers.

De Nieuw hier? Start hier! pagina geeft je een compleet overzicht van de interessantste en meest populaire artikels op de site

De Vijvers en Koi Kennisbank zit boordevol achtergrondinformatie over alle aspecten van de tuinvijver en koi hobby. Dit is de basiskennis en uitleg over alle begrippen.