The Pond Library

Vraag en Antwoord

Eerste visjes zijn ...
 
Notifications
Clear all
Eerste visjes zijn er zie foto

4 Posts
3 Users
0 Likes
2,773 Views
Kioman
(@kioman)
Estimable Member
Joined: 19 years ago
Posts: 63
Topic starter  

De eerste visjes zijn er ik heb er een paar in een aparte acuarium gezet maar een foto goede foto maken is niet echt zo gelukt.
heb er een 100 tal buiten in een apparte gemetselde bak zitten wat het is dat is even nog afwachten. :confused:


   
Quote
funky_d99
(@funky_d99)
Eminent Member
Joined: 19 years ago
Posts: 23
 

als het koi-jongen zijn zet eens een foto hier, ik zou graag eens een kleine koi zien van 1 a 2cm, ik heb ook jongen maar het schijnt dat het goudvisjes zijn ik zou eens willen het verschil zien


   
ReplyQuote
Kioman
(@kioman)
Estimable Member
Joined: 19 years ago
Posts: 63
Topic starter  

er zijn der vandaag weer stuk of 30 uitgekomen dus zal wel het één en het ander in zitten heb vanmorgen nog een ganse borstel kunnen uithalen denk dat dit redcap en schubunkin is die gaan er altijd voor 🙂 sezoen van de koi is om nu of het moet in een ruimte geplaatst worden appart 2 vrouwtje en een mannetje en minstens 2 dagen zo'n 30 graden temp en dan de dag er na 20 dan ist prijs. heb de kelder ingericht is bijna af heb 3 baken van 600 liter er in gezet met 1 uv lampen en pompen voor lucht en water.


   
ReplyQuote
BMaster
(@bmaster)
Trusted Member
Joined: 20 years ago
Posts: 63
 

Hier in de vijver heb ik ook een aantal kleine visjes gezien! Niet gemakkelijk tussen de zuurstofplanten en de kikkerbeet, maar ze zijn er wel 🙂 Kleintjes van ofwel de shubunkin ofwel de red comet. Er zijn er zwarte van 1-2 cm, er zijn vor zover ik gezien heb 2 echt minivisjes (geen cm groot) met al verschillende kleurtjes, en dan nog een bleek exemplaartje. Hopelijk overleven ze de winter! Vind het wel tof, de vijver is nog relatief nieuw (een dik jaar) dus dat wil toch zeggen dat de vissen het naar hun zin hebben denk ik, niet?


   
ReplyQuoteThe Pond Library

Als tuinliefhebber maak je een tuin pas echt compleet met een waterpartij in de vorm van een vijver of water ornament. Een vijver maak je pas echt af met waterplanten, vijvervissen en waterdieren. De liefhebbers van prachtig gekleurde koi noemen we koi keepers.

De Nieuw hier? Start hier! pagina geeft je een compleet overzicht van de interessantste en meest populaire artikels op de site

De Vijvers en Koi Kennisbank zit boordevol achtergrondinformatie over alle aspecten van de tuinvijver en koi hobby. Dit is de basiskennis en uitleg over alle begrippen.