The Pond Library

Vraag en Antwoord

Koi zwemt weer es o...
 
Notifications
Clear all
Koi zwemt weer es op zij

2 Posts
2 Users
0 Likes
2,897 Views
richardjansen
(@richardjansen)
Estimable Member
Joined: 21 years ago
Posts: 135
Topic starter  

Hey vijvervrienden,

Ik keek vanmorgen in mn vijver en zag plots dat er een van mn koi af en toe op zn zij zwemt. Ik zie al sinds een week dat ze weer helemaal wakker worden van de winter en vollop rond beginnnen te zwemmen. Zal het komen doordat ze misschien te snel uit de "winterslaap" gekomen zijn? Want de rest van de vissen is wel helemaal oke. 😮


   
Quote
cajoeter
(@cajoeter)
Trusted Member
Joined: 20 years ago
Posts: 62
 

Dit kan nogal wat oorzaken hebben zoals temperatuurstress, een gezwel, zwemblaas-problemen, vergroeiing. Bekijken de koi eens goed van dichtbij of je ergens iets opvallends ziet zoals een verdikking of een bult.

Michel


   
ReplyQuoteThe Pond Library

Als tuinliefhebber maak je een tuin pas echt compleet met een waterpartij in de vorm van een vijver of water ornament. Een vijver maak je pas echt af met waterplanten, vijvervissen en waterdieren. De liefhebbers van prachtig gekleurde koi noemen we koi keepers.

De Nieuw hier? Start hier! pagina geeft je een compleet overzicht van de interessantste en meest populaire artikels op de site

De Vijvers en Koi Kennisbank zit boordevol achtergrondinformatie over alle aspecten van de tuinvijver en koi hobby. Dit is de basiskennis en uitleg over alle begrippen.