The Pond Library

Vraag en Antwoord

Wat te eten geven a...
 
Notifications
Clear all
Wat te eten geven aan steuren nu

5 Posts
4 Users
0 Likes
2,698 Views
Tommeke
(@tommeke)
Honorable Member
Joined: 20 years ago
Posts: 488
Topic starter  

Nu mijn vissen komen al naar boven achter eten en 1 à 2 keer per week geef ik ze al eten maar nu mijn steur komt ook naar boven en hapt al eens naar het eten dat op de kandten drijft het is wintervoer moet ik aan de steur nu zinkent wintervoer geven want gewoon steureneten is nog te vettig voor nu al zeker ?

groetjes

Tommeke


   
Quote
Jeany
(@jeany)
Eminent Member
Joined: 25 years ago
Posts: 37
 

Ik voer de steuren het hele jaar door, dus ook in de winter. In de winter uiteraard beduidend minder en, afhankelijk van de temperatuur, om de één a twee dagen.


   
ReplyQuote
Soragoi
(@soragoi)
Active Member
Joined: 20 years ago
Posts: 9
 

Tommeke,

de steur voelt zich prima in water van zelfs 4 graden, ondanks dat koi dan slecht kunnen verteren, kan de steur zijn gebruikelijke voer prima aan!


   
ReplyQuote
Tommeke
(@tommeke)
Honorable Member
Joined: 20 years ago
Posts: 488
Topic starter  

ja maar bij mij liggen die steuren bij minder dan 8° stillekes op den bodem hoor die zwemmen niet rond hoor dus kmag nu al beginnen met het gewone steur eten en koi's ook

groetjes


   
ReplyQuote
10797anonymous
(@Unregistered)
New Member
Joined: 20 years ago
Posts: 1
 

"Wat te eten geven aan steuren nu"

gewoon steurvoer.


   
ReplyQuoteThe Pond Library

Als tuinliefhebber maak je een tuin pas echt compleet met een waterpartij in de vorm van een vijver of water ornament. Een vijver maak je pas echt af met waterplanten, vijvervissen en waterdieren. De liefhebbers van prachtig gekleurde koi noemen we koi keepers.

De Nieuw hier? Start hier! pagina geeft je een compleet overzicht van de interessantste en meest populaire artikels op de site

De Vijvers en Koi Kennisbank zit boordevol achtergrondinformatie over alle aspecten van de tuinvijver en koi hobby. Dit is de basiskennis en uitleg over alle begrippen.