The Pond Library

Vraag en Antwoord

koi met (gezwel) aa...
 
Notifications
Clear all
koi met (gezwel) aan mond

2 Posts
2 Users
0 Likes
2,611 Views
rob vd burg
(@rob-vd-burg)
New Member
Joined: 19 years ago
Posts: 2
Topic starter  

wie kan my informatie geven over het volgende:een van myn kooien van 40 cm, dus al een wat oudere kooi heeft aan zyn mond aan de boven en onderzyde een soort gezwel zitten myn dierenarts is wezen kyken maar moet ook info vragen over dit probleem hy is geen vis specialist.myn vraag is komt er by kooien ook kanker voor en hoever kan je gaan om evt het gezwel te verwyderen en op welke manier ivm bloedingen


   
Quote
DNNS
 DNNS
(@dnns)
Honorable Member
Joined: 20 years ago
Posts: 583
 

Hoi Rob,

kanker komt inderdaad voor bij Koi. Maar kanker is niet de enige oorzaak van gezwellen.. het kan zoveel meer zijn..

haal er daarom een specialist bij op dit gebied. Een diagnose stellen op basis van deze tekst is helaas niet mogelijk.. Misschien kunnen we wat met een foto, maar dan nog..

Gr, Dennis.


   
ReplyQuoteThe Pond Library

Als tuinliefhebber maak je een tuin pas echt compleet met een waterpartij in de vorm van een vijver of water ornament. Een vijver maak je pas echt af met waterplanten, vijvervissen en waterdieren. De liefhebbers van prachtig gekleurde koi noemen we koi keepers.

De Nieuw hier? Start hier! pagina geeft je een compleet overzicht van de interessantste en meest populaire artikels op de site

De Vijvers en Koi Kennisbank zit boordevol achtergrondinformatie over alle aspecten van de tuinvijver en koi hobby. Dit is de basiskennis en uitleg over alle begrippen.