The Pond Library

Vraag en Antwoord

Steur en koi zijn z...
 
Notifications
Clear all
Steur en koi zijn ziek..

2 Posts
2 Users
0 Likes
2,525 Views
turboke
(@turboke)
Trusted Member
Joined: 19 years ago
Posts: 64
Topic starter  

Hoi iedereen. Is me daarnet opgevallen dat en een koi, en een steur een soort witte vlek hebben, tussen de staart en het lijf. Kwestie van eetlust en rondzwemmen zijn ze bij de pinken, enkel het zicht verontrust me. Sorry dat de foto's een beetje wazig zijn.... Is er mss iemand die kan zeggen wat de beestjes juist hebben ?

Bijgevoegde bestanden


   
Quote
Cobuus
(@cobuus)
Trusted Member
Joined: 15 years ago
Posts: 91
 

T is slecht te zien op de foto s, de kans dat een steur een huidziekte zou hebben is bijna uitgesloten komt nauwelijks voor bij steuren
Als je echt wil weten wat er aan de hand is dan zal je een uitstrijkje moeten maken of laten maken

Gr Cobuus


   
ReplyQuoteThe Pond Library

Als tuinliefhebber maak je een tuin pas echt compleet met een waterpartij in de vorm van een vijver of water ornament. Een vijver maak je pas echt af met waterplanten, vijvervissen en waterdieren. De liefhebbers van prachtig gekleurde koi noemen we koi keepers.

De Nieuw hier? Start hier! pagina geeft je een compleet overzicht van de interessantste en meest populaire artikels op de site

De Vijvers en Koi Kennisbank zit boordevol achtergrondinformatie over alle aspecten van de tuinvijver en koi hobby. Dit is de basiskennis en uitleg over alle begrippen.