The Pond Library

Vraag en Antwoord

Notifications
Clear all
Vijverstofzuiger

2 Posts
2 Users
0 Likes
2,576 Views
franklidy
(@franklidy)
Active Member
Joined: 18 years ago
Posts: 11
Topic starter  

:confused: Hallo
Ik heb een koivijver, maar zonder bodem afvoer . Dus gewoon met een pomp naar de filter .
Ik heb daarom nogal wat vuil op de bodem liggen . Nu zou ik daarom een vijverstofzuiger willen kopen . Nu heb ik al vaak gelezen dat de Pondovac 3 van oase zo goed is . Heeft er iemand ervaring mee .
De voor en nadelen bijv.


   
Quote
dreetjuh
(@dreetjuh)
Eminent Member
Joined: 15 years ago
Posts: 19
 

heb er zelft geen ervaring mee maar aangezien ik wel een ander bericht heb gelezen hier op het forum moet het geen kwaad kunnen voor je vissen. pas natuurlijk wel op met je zeil (als je dat heb) dat je er geen gaten in maakt dat zou zonde zijn voor je vijver natuurlijk 😀


   
ReplyQuoteThe Pond Library

Als tuinliefhebber maak je een tuin pas echt compleet met een waterpartij in de vorm van een vijver of water ornament. Een vijver maak je pas echt af met waterplanten, vijvervissen en waterdieren. De liefhebbers van prachtig gekleurde koi noemen we koi keepers.

De Nieuw hier? Start hier! pagina geeft je een compleet overzicht van de interessantste en meest populaire artikels op de site

De Vijvers en Koi Kennisbank zit boordevol achtergrondinformatie over alle aspecten van de tuinvijver en koi hobby. Dit is de basiskennis en uitleg over alle begrippen.