The Pond Library

20 Japanse tuinen en tempels

Koi liefhebbers hebben iets gemeenschappelijks. Ze houden van Japan, de Japanse cultuur, uiteraard de koi maar ook de Japanse tuinen, zen tuinen, tempels, etc. Hans Stock van Quality Koi gaat regelmatig naar Japan en bezoekt er Japanse tuinen en tempels. Beleef de sfeer met meer dan 20 foto’s van Japanse tuinen en tempels.

Bron & Referenties

Foto’s: qualitykoi.be

Hans Stock

Hans Stock

Hans Stock is de zaakvoerder van de koi speciaalzaak Quality Koi in Drongen (Oost-Vlaanderen, België) en draagt deze site een warm hart toe.

The Pond Library

Als tuinliefhebber maak je een tuin pas echt compleet met een waterpartij in de vorm van een vijver of water ornament. Een vijver maak je pas echt af met waterplanten, vijvervissen en waterdieren. De liefhebbers van prachtig gekleurde koi noemen we koi keepers.

De Nieuw hier? Start hier! pagina geeft je een compleet overzicht van de interessantste en meest populaire artikels op de site

De Vijvers en Koi Kennisbank zit boordevol achtergrondinformatie over alle aspecten van de tuinvijver en koi hobby. Dit is de basiskennis en uitleg over alle begrippen.